onsdag 29. september 2010

Larsen hakke peiling!

Larsen - gærningen fra Holmestrand - kom med noen observasjoner i kommentarfeltet til mitt forrige innlegg. "5 Watt - hva er det da??". Men han overså halve sannheten - 5 Watt høyere snitt på 10 slag lavere puls.
Vel, "the proof is in the pudding!". Så i dag tok jeg en ny runde i Tyrigrava, for å se hva 10 puls snittslag er verdt. Jeg dro til så pulsen spratt opp 10 slag fra forrige økt, og vips hadde jeg snittwatt pr runde på 265 Watt, og normalisert Watt på over 270 Watt - og det på fire runder = 82 km. Vel greit nok det egentlig - det er jo, avhengig av vind og sånt kanskje 4:50 sykkeltid på Hawaii, og det er jo greit nok, eller hva Larsen?
Og så løp jeg en 10km overgang på 40 min 47 sekunder sånn bare for morro - gikk fint egentlig med 4:05 fart pr km.
Greit - så svømmer jeg dårlig, men en 4:50 sykkel og 3:05 maraton vil nok hente opp Larsenius sånn ca før bakkene opp til Hawi - og da rekker jeg å dusje, spise litt Sushi og ta et par øl før han krabber ut av Energy Lab.
Joda,
gamle Guldhav er der han skal/bør/vil være ja - og den sykkeltilpassingen fra Norseman killer Oftedal er gull verdt.

4 kommentarer:

Anonym sa...

You sick f-ck!

Anonym sa...

det er i hvert fall interessant å observere fra sidelinjen at to sindige karer, nå synes å finne stor motivasjon i tanken på å gruse hverandre. det kan bare bety en ting: Gutta er i bra form! enjoy the ride, boys! mvh Ole Richard

Alfred Johnsen sa...

Som vanlig er ungdommen stor i kjeften....

Espen Wagener sa...

Er ikke dere på lag a?? :-)

Tror dere heller skal konsentrere dere om å klå gamlingen fra Stavanger og "de nye" BK - gutta.

God tur!