søndag 16. august 2009

Gull - Gull - Gull

Oslo Triathlon med NM i dag. Skikkelig ordentlig møkkavær. Vet egentlig ikke hvordan jeg gjorde det i detalj, da split-tider ikke er publisert enda, men innbiller meg at jeg ikke svømte så godt i dag - ihvertfall føltes svømmingen litt for komfortabel - litt ironman-aktig, og det skal det selvfølgelig ikke gjøre på 1500m. Syklingen gikk vel greit, og tror løpingen holdt mål, dog var den ikke sterk nok til å løpe meg opp mer enn fra 9 til 7 plass totalt.

Riktignok vant jeg Master I med masse avstand, og var med på å gi Holmestrand Tri/Team Craft laggullet, men skulle gjerne ha vært et par plasser opp på totallista.

Jeg har spesialisert meg på Ironman distansen, og både svømmer og sykler som om det var det jeg kjørte i dag. Så hvorfor irriterer det meg at jeg ikke kom topp-5 på en kort distanse?

Det er rart - på en måte vil jeg ha alt, selv om jeg vet at det er på langdistanse jeg er mest solid, og der jeg hører hjemme.

Ja, ja, noe skal man gå rundt å lure på.

Og så irriterer det meg at jeg ser ut til lande på hælen på bildet under - jeg trodde ikke det var sånn jeg løp, for jeg løper jo ganske fort egentlig. Må sjekke noen flere bilder, og se om det faktisk er tilfellet. For da må det jobbes med steget.

1 kommentar:

kvilelaus sa...

1) Gratulerer!

2) Sjekk bilda av Alfred frå Hawaii i fjor, jf. bloggen hans. Han hevdar sjølv å vera «tåløpar», men sanneleg om ikkje bilda avslører at også hælen hans har bakkekontakt.