søndag 4. juli 2010

Ut på siste runde sykkel

Vi rakk ikke å få sett Tove passere, vi var noen minutter for sene. Men hun sykler bra, holdt like under 31 km/t på første runden, det er akkurat rundt der hun hadde tenkt å ligge - men ryktene sier at de har forlenget sykkel løypa med 5 km på grunn av veiarbeid, så det er litt vanskelig å si noe sikkert ut fra tidene hennes.
Hun er nå ute på siste sykkel sløyfa - og vi krysser fingrene for at farten ikke går ned. Været er ihvertfall helt perfekt - fortsatt overskyet, og dersom det holder seg så vil ikke løpingen bli umenneskelig.
Proffene er allerede ut på løping - vi så teten passere på sykkel, og det var artig. Vi holder med Chris McCormack, men han er på 3.plass 13 minutter bak Andreas Raelert - og begge er gode løpere - så dette blir ulidelig spennende.
Så langt ser det ut til at både Arild Tveiten i M40 og Jon Thorp i M35 ligger an til å få Hawaii plasser i sine respektive klasser - men sånt er selvfølgelig umulig å spå så tidlig i konkurransen - det er på siste 21 km på løp det avgjøres.

Ingen kommentarer: