mandag 29. september 2008

Trening med Superundertøy og Fleece

Siste viktige økt ble gjennomført på lørdag. Den bekreftet det jeg har følt en stund – at jeg er i minst like god form som jeg var i sommer (Østerrike) – og kanskje bedre. I hvert fall er jeg sterkere over typisk 90 – 120 km sykling nå, og litt bedre på løpingen. Det eneste spørsmålet nå er om jeg holder distansen like godt som i sommer, da jeg ikke har de virkelige lange turene siden mai/juni.

Jeg kjørte en Brick, bestående av mine kjente og kjære runder i tyrigrava – ganske flate og drøye 20km pr runde. Deretter dro jeg inn, skrudde igjen vinduer og slo av vifter – satte lamper på maks effekt, og kledde på meg superundertøy og en tykk fleece genser – og løp så 45 minutter i RacePace på tredemølla. Det ble helt for jæv …. varmt og trykkende, og jeg måtte ta en liten stopp et par ganger for å helle i meg noe kaldt drikke. Pulsen driftet jevnt og trutt oppover, og det føltes helt grusomt. Jeg skal ta en ny inneøkt denne uka, og kle på meg godt igjen, da jeg tror dette kan være en god erfaring å ta med seg.

Totalt ble det 115 km sykling, hvorav fem runder i tyrigrava. Disse gikk samtlige på 32:19 – 32:33, jeg kjørte jevnt som ei klokke, og følte meg utrolig sterk og fin i beina. Jeg har ikke tidligere kjørt så mange runder i ett i så høy fart, og i tillegg var det en del vind på lørdag. Jeg er derfor superfornøyd, og klar for Hawaii nå – kun et par økter på 2-3 timer denne uka, og så avreise på lørdag.

Klar nå !

3 kommentarer:

Sven Håland sa...

Lykke til!
Det har vært veldig inspirerende å følge treningsarbeidet ditt. Jeg er imponert over systematikken og kontinuteten som tydelig har gitt resultater. Gleder meg til Race report fra Hawaii kommer. Håper at du etter det finner et nytt treningsmål, og at du fortsatt vil skrive rapporter fra treninga.
MVH Sven Håland, Stavanger

Ellen Propellen sa...

Kjære Goldie,

Husk at bildene fra Kona blir både veggpryd og barnebarnas favorittbilder.

Gjør den framtidige pensjonist-Goldie en stor tjeneste:

Gjennomfør uten de skrekkelige Pippi Langstrømpe-strømpene...

Lykke til, vi skal tenke på deg alle tre!

Jokke, Trigern og Ellen Propellen

Anonym sa...

Hei alle fire,

Lykke til med løpet Erik. Behold Pippi-strømpene, hun er verdens sterkeste.

Når barnevakten ser bildene, skulle hun ønske at hun tok oppdraget.

Hilsen
oss nede i bakken