søndag 19. oktober 2008

Dagen før avreise fra paradis!

Lørdag 18.oktober:

I dag har vært en kjempedag – en av de aller beste, og uheldigvis den siste.
Vi statet med nok en fantastisk dag på Hapuna Beach – et aldeles nydelig sted, der det er ganske store Surfebølger som Floyd i dag utforsket med Body Boardet sitt – det var kjempekrefter i bølgene, men en så god svømmer som han mestret det aldeles fantastisk. Det var artig å se hvordan han observerte de gode surferne, og ved hvert forsøk utviklet sine egne ferdigheter.Jeg foreslo at jeg og han skulle ta oss ett år i en hytte her på stranda og bare surfe, og bli kjempegode – og han var selvfølgelig helt enig, men så var det glemt og det ble 2 timer bygging av sandborg og lekekrig i sanda i stedet.De første timene var sola sterk fra skyfri himmel, men så skyet det til, slik det ofte gjør på Hawaii utover vinteren, men det var fortsatt like varmt. Vi holdt det derfor gående til ca 14:00, og til Troy hadde våknet fra sovestunden sin. Vi dro da hjem og tok en sveip innom Starbucks for så å dra rett i Beach Club Poolen.
Der holdt jeg og ungene det gående en time mens Tove trente .Troy er nå en hai til å svømme og dukke etter ting på bunnen av poolen – utrolig hvordan han har utviklet ferdighetene sine på tiden her borte – vi skal bygge videre på det når vi kommer hjem – det tar ikke lang tid før han kan svømme.

Vi hadde det superfint i et par timer, før vi dro hjem og spiste Sushi og hadde litt pakking og nyting. I morgen rekker vi noen timer ved Poolen før den laaange hjemreisen begynner. Det blir Kona – Honolulu – Seattle – Amsterdam – Oslo. 26 timer here we come.

Aloha, Mahalo eller noe sånt !!

1 kommentar:

Tom, Kristin, Ludvik og Vilma sa...

Gratulerer med dagen til
Floyd fra Førde. Pakke er i posten!
Klem fra
Tom, Kristin, Vilma og Ludvik