fredag 17. oktober 2008

Torsdag 16.oktober:

Dette ble en tøff natt for Erik – uten tvil bihulebetennelse, og behov for smertestillende på natta. Etter hvert sovnet jeg og sov brukbart frem til morgenen. Nåvel – jeg er ikke sykere enn at jeg klarer å henge med på det rolige livet, men man kunne jo ønske at man var i bedre form når man har konstant 30 grader, varme badestrender, treningsmuligheter, og ferie. Men, altså, dette er ikke verre enn at det går å ha fine dager likevel.

Vi dro i dag ut til Spencer State Beach Park, som skulle være en flott barnevennlig strand 20 minutter unna. Imidlertid var den stengt i dag for vedlikehold – amerikanerne har de flotteste og mest velorganiserte strandområdene man kan tenke seg. Det er griller, tak, toaletter, parkeringsplasser, badevakter osv. Og det er veldig ryddig og rent – en nytelse å dra på stranda. Dette krever selvfølgelig vedlikehold og rydding i ny og ne, så vi dro videre til Hapuna State Beach Park, som ligger enda nærmere der vi bor. Den har en enda flottere strand, men litt mer bølger og der derfor litt mindre barnevennlig.

På Hapuna var det utrolig flott, og bølgene var ikke verre enn at ungene fint kunne leke på stranda, og være med oss litt uti. Imidlertid var de absolutt så kraftige at vi holdt oss godt innenfor sikkerhetsavstand.
Vi var der i nesten fire timer, litt slørskyer i dag også gjorde at det var mulig å overleve uten å bli alt for brent.

Vi fikk en vanvittig flott dag på stranda, og bygget og lekte i sand og vann hele dagen. Rundt kl.14:00 returnerte vi for en kjapp tur innom Starbucks, og for å legge Troy for en formiddagsdupp. Tove dro ut for å trene igjen, og Floyd gjorde lekser mens jeg hvilte min syke kropp.Så heiv vi oss ut like over 17:00 for å rekke å se solnedgangen fra Beach Club’en – men det var så overskyet at vi ikke så sola. I stedet badet vi i bassengene, og satt i det fantastiske boblebadet, og dro litt tidligere hjem for middag og noen runder Monopol. I kveld var ungene i kveld slik at vi akkurat skulle rekke å se en TV serie som begynte 20:30, men det viste seg at det var noe annet på den kanalen i kveld, til stor skuffelse.


Ingen kommentarer: